Batman fogyás, Keress receptre vagy hozzávalóra

Élet+Stílus: Joaquin Phoenix annyit fogyott Joker kedvéért, hogy majdnem beleőrült | katonachairity.hu

Elképesztő, mit csinál a testével Christian Bale egy szerep kedvéért MME Sok színész bevállalja, hogy egy-egy szerep kedvéért meghízik, vagy lefogy, de talán kevesen vállalják be azt, amit Christian Bale csinál évek óta.

batman fogyás

Batman fogyás 44 éves sztár ha kell 28 kilót lead, vagy at felszed, ha a forgatókönyv éppen azt kívánja. Amerikai pszicho Christian Bale minden idők legkegyetlenebb és leggátlástalanabb sorozatgyilkosát, Patrick Bateman-t alakította.

batman fogyás

A színész intenzív edzésprogrammal és szigorú diétával érte el, hogy izmos, szálkás legyen. Az edzésprogramja sokakat inspirált.

batman fogyás

A gépész Talán ez volt az a film, amelyért a legtöbb áldozatot hozta a színész. Bale néhány hónap alatt 28 kilót adott le, 54 kiló volt.

Listánkban összegyűjtöttünk 10 elhivatott előadót, akik drasztikus súlycsökkenésükkel sokkolták a közönséget. Anne Hathaway, Matthew McConaughey és Tom Hanks számára a 10 kiló feletti fogyás hozta meg az Oscar-díjat, míg Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtestek istenének ennyi sem volt elég hozzá, ahogy Matt Damonnak sem. Chris Hemsworth Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtest istene, ben A tenger szívében című film szerepe kedvéért fogyott le drasztikusan, minden izomtömegét elveszítve.

A sztár a szerepre való felkészülést a cm-es és 82 kilósan kezdte meg. Bale egy almán, egy tonhalkonzerven és kávén élt napokig és láncdohányos lett, a cigivel nyomta el az éhségérzetét. Az orvosok szerint, ha néhány kilót leadott volna még, akkor életveszélyes állapotba batman fogyás volna.

Óriási sikernek örvend a Joker című film, csak a nyitó hétvégéjén közel millió dolláros bevételt termelt az Egyesült Államokban, de Magyarországon is rengeteg mozinézőt érdekelt Batman egyik főellenségének története. Nálunk a nyitó hétvégén több mint ezren váltottak rá jegyet.

A színész egy évvel később pizzával és jégkrémmel és edzéssel nyerte vissza izmos alaktát a Batman: Kezdődik című filmre. A harcos Bale-nek ismét fogynia kellett, ezúttal 13 kilót adott le, hogy hitelesen alakítsa a kábítószerfüggő Dicky Eklund szerepét.

HOGYAN FOGYTAM LE 40 KG-T

Bale ezúttal nagyon vigyázott arra, hogy ne fogyjon csontsoványra. Amerikai botrány Hol van már az izmos Batman? Bale az Amerikai botrányban az elhízott Irving Rosenfeldet alakította.

  • Brutális fogyás és lábfertőzés – színészek, akik csaknem meghaltak egy szerepért – katonachairity.hu
  • Biró Péter
  • Szuperhős – Wikipédia - Batman hős fogyás
  • Fogyjon 30 font hasi zsír
  • 3 hetes intenzív fogyókúra

Hogyan szedett fel több mint 9 kg zsírt? Bale ezúttal egy életrajzi filmben George W. Bush alelnökét, Dick Cheneyt játssza.

A szerep kedvéért ismét hízókúrába kezdett.

A legjobb női szuperhősök Batman hős fogyás.

Fánk és sajtburger helyett ezúttal sok pitét evett.

Olvassa el is