Fogyhatok újra, Anyagcsere-újraindító diéta: mi ez, és hogyan fogyhatsz vele? - Miért nem fogyhatok újra

fogyhatok újra

Írta Schuster Borka 0 Jó lenne, ha néha megnyomhatnád az újraindítás gombot, igaz?

fogyhatok újra aakruthi karcsúsító központ

A legújabb divatdiéták azt ígérik, hogy az anyagcseréd esetében ezt meg is teheted, és bár nem állítanak teljesen valótlant, az igazság nem is feltétlenül a csodaétrendekben keresendő.

Megosztás a Facebookon Népszerűek, mert működnek Időről időre vannak diéták, amelyeket felkap az internet, és mindenki csodatévő hatásukról ír.

A legújabb őrület az anyagcsere-újraindító diéta, amely több változatban is létezik, és igazán akkor lett népszerű, amikor egy korábbi NFL játékos, Steve Weatherford is megosztotta a maga változatát.

fogyhatok újra csípőtől való zsírvesztés legjobb módja

A diéta kitalálói azt állítják, hogy az anyagcseréd újrakalibrálásával végre te is azoknak a szerencséseknek a csoportjába tartozhatsz, akiknek gyorsabban pörög az emésztésük, fogyhatok újra gyorsabban égetik el a kalóriákat. A diéták ennek ellenére nagy népszerűségnek örvendenek, valószínűleg azért, mert a rövid távú eredmények a legtöbbeknél valóban jelentkeznek.

fogyhatok újra fogyni egy héten belül otthon

De biztonságos ez? A dietetikusok szerint a legtöbb anyagcsere-újraindító diéta alapvetően a kalória megvonásával éri el a fogyást, ami persze a legtöbb esetben eredményhez vezet, de önmagában így nem feltétlenül jelent egészséges és hosszú távú megoldást a fogyásra.

-5 kg 3 nap alatt!?🍑 MILITARY DIÉTA 🥗Zizzy Life, Zizzy's Kitchen

Minden korábbi híreszteléssel ellentétben ugyanis sugárhajtású üzemanyag zsírégető szuperégés diéta során nem kell éhezned, a fogyás akkor lesz tartós és akkor jelent jót az egészségedre nézve is, ha megfelelő — tehát nem túlzásba vitt, de nem is drasztikusan lecsökkentett — kalóriabevitel mellett történik. A szakértők így arra figyelmeztetnek, hogy az új divatdiétával ugyan átmenetileg érhetsz el eredményeket, valószínű, hogy a leadott súly néhány hónapon belül visszatér, és a jojó hatás még extra fogyhatok újra is jelent a szervezetednek.

fogyhatok újra egyenértékű fogyás rázza visszahívás

Van hosszú távú megoldás is Bár az orvosok és dietetikusok szerint az anyagcseréd gyorsasága leginkább a veled született, genetikai adottságokon múlik, azért arra is van lehetőség, hogy felpörgesd a dolgokat, ráadásul ezt a hatást hosszú távon is megtartsd, és az egészségedet se veszélyeztesd — igaz, a módszer, kevésbé hangzik újszerűnek, cserébe könnyebb követni és biztos eredményt ígér… A rostok bevitele alapvető szerepet játszik az anyagcsere gyorsaságában, ahogyan a rendszeres testmozgás is elengedhetetlen, ha azt szeretnéd, hogy ne lassuljon le a folyamat.

A szakértők szerint az anyagcsere pörgetése érdekében elengedhetetlen, hogy ne hagyd ki a reggelit, és hogy valami táplálót egyél: ez biztosítja ugyanis, hogy már korán reggel beindul a metabolizmus, és egész nap megfelelő hőfokon égeted a bevitt kalóriákat.

Szintén javasolt, hogy ne hagyj ki étkezéseket, mert ha kiéhezteted magadat, majd hirtelen behabzsolsz egy fogyhatok újra adag ételt, az előbb fogyhatok újra nélkül hagyja az anyagcserédet, majd túlterheli azt.

fogyhatok újra testépítők által használt zsírégetők

Inkább egyél naponta többször, kis adagokban, hogy sose legyél teljesen eltelve, de ne is érezd magad éhesnek. Mindezek mellett pedig a jó öreg vízfogyasztás az, ami elengedhetetlen még az anyagcsere megfelelő működéséhez: igyál meg legalább napi két liter vizet, egész napra elosztva, és bármilyen egyszerűnek és unalomig ismételtnek hangzik is a trükk, nagyon hamar látni fogod a változást az egészséged szinte minden területén.

Anyagcsere-újraindító diéta: mi ez, és hogyan fogyhatsz vele? Sikeres FOGYÁS ban - Stílus csevej Anettel Ha zsírt szeretnél leadni, ahhoz csak annyi kell, hogy kevesebb kalóriát vigyél be a nap folyamán elfogyasztott ételekből, mint amennyit a tested felhasznál saját működtetése és a mozgás során, így az energiahiányt a szervezet zsírból kénytelen fedezni.

Legyél te az első! Írj egy hozzászólást Mentsd el a nevem, e-mail címem és a megadott weboldalt a böngészőmben, hogy legközelebb ne kelljen ezeket kitöltenem.

fogyhatok újra fogyás életmód szokások

Iratkozz fel és kövess!

Olvassa el is