Fogyni állva

Ha állva dolgozik, akkor szerencséje van: több kilót fog leadni

fogyni állva gyakori fogyás kiegészítő

Alvó újszülött pelenkákban Írta: Dobrescu Petre, Utolsó frissítés: A mozgásszegény életmód előbb-utóbb elhízáshoz vezet, és nagyobb a szív- és érrendszeri betegségek és a cukorbetegség kockázata. Egy nemzetközi kutatócsoport megállapította, hogy az állandó állam hozzájárul a fogyáshoz.

fogyni állva ucla fogyás

Ez a következtetés egy A tanulmány megvizsgálta, hogy a hat órás álló helyzetben töltött idő segít-e kalóriát égetni az üléssel szemben. Ehhez a kutatók 46 tanulmány eredményeit elemezték, ember bevonásával.

fogyni állva súlycsökkenés fenntartása egy életen át

A vizsgált alanyok különböző kategóriákba tartoztak, és nem szenvedtek elhízástól, átlagos testsúlyuk 65 kilogramm volt, 33 éves. A kutatók azt találták, hogy az álló helyzet percenként 0,15 kilokalóriát éget el az üléshez képest; így egy állva 65 kg-os személy további 54 kilokalóriát éget el naponta.

fogyni állva link karcsúsító öltöny

López-Jiménez, aki szerint az álló helyzet előnyei nem csupán a fogyás. Ha az élelmiszer-fogyasztás nem nő, ez a tanulmány szerzői szerint évi 2,5 kilogrammnak és négy év alatt 10 kilogrammnak felel meg.

Állva végezhető edzés - 10 perc - eszköz nélkül, ugrálás nélkül katonachairity.hu

Ezek az előnyök kiterjednek arra, hogy az a személy, aki feláll a székről, ellentétben az ülőkkel, lépéseket kezd vagy mozog. A tanulmány azt is megállapította, hogy a férfiaknál megduplázódott fogyni állva elégetett kalóriák száma a nőkhöz képest.

  • F3 egészségügyi fogyás
  • Vérszegénység okoz e fogyást
  • Spinning a fogyás szolgálatában Utolsó fogyókúra Fogyni szeretne?
  • Zsírvesztés belső kör

Ez elsősorban a nagyobb izomtömegnek köszönhető, amely meghatározó tényező a kalóriák elégetésében. A tanulmány megállapította fogyni állva hat órás állás előnyeit az üléssel összehasonlítva, de további vizsgálatokra van szükség annak igazolására, hogy ennek hosszú távú egészségügyi következményei vannak-e.

fogyni állva természetes tea hogy gyorsan fogyjon

A következményeket még nem vizsgálták a mexikói kutató szerint, aki felhívta a figyelmet a visszér vagy vénás elégtelenség, szédülés vagy ízületi fájdalom lehetséges kockázatára.

Olvassa el is