Fogyás mo

fogyás mo

fogyjon el a karja

Bámulatos fogyás: több, mint 80 kilótól szabadult meg ez a fiatal nő MME Bármennyire is hihetetlen, de a fotókon látható két fiatal nő egy és ugyanaz a személy. Találkozhattunk már a médiában bámulatos és figyelemre méltó fogyásokkal, ám a 32 éves Laura Neil talán rajtuk is túl tesz. Valamivel több, mint 80 kilótól sikerült megszabadulnia, így kiló helyett ma fogyás mo csak 65 kilogramm.

karcsúsító és fitnesz

A csodás eredményhez semmilyen különleges diétát nem vetett be, a siker eléréséhez csupán csak két komoly motivációra volt szüksége. A skóciai Laura Neil sosem volt egy fogyás mo alkat, ám igazán akkor kezdett el hízni, amikor 21 éves korában elvesztette édesapját.

A tragédiát Neil nagyon nehezen tudta feldolgozni. Szinte folyamatosan otthon ült, nem mozgott, és nagyon egészségtelenül táplálkozott. Ez azt jelentette, hogy a reggelije mindig kimaradt, az ebédre sem fektetett túl nagy hangsúlyt, nap közben pedig leginkább csokival, csipszekkel és más egyéb nassolnivalókkal próbálta csillapította étvágyát.

amit a fogyás érdekében tett

Ha vacsorára került a sor, a szénhidrátdús gyorskaják voltak a befutók. Főzni egyáltalán nem főzött, szinte mindent rendelt, vagy étteremből vitt haza, túlsúlya miatt pedig már a mozgás is nehezére esett. Fotó: Northfoto Neil amikor elérte a kilogrammot, két dolog is közbejött az életében, ami kellő motivációt adott neki ahhoz, hogy belevágjon egy komoly életmódváltásba.

Az első az volt, hogy párjával gyereket akartak, ám az orvosa akkor azt mondta neki, hogy ekkora túlsúllyal nem, vagy csak nagyon nehezen fog teherbe esni az egészségügyi kockázatokról nem is beszélve. A másik löket pedig mindössze annyi volt, hogy ő maga sem volt elégedett azzal, amit a tükörben lát.

milyen a jó fogyókúra

Fotó: Northfoto A fiatal nő azt állítja, hogy a szembetűnő változást azzal érte el, hogy elkezdett egészségesen étkezni, főzni, na meg egy picit több testmozgást is beiktatott a hétköznapokba. Neil befejezte a folyamatos nassolást, normális időszakokban étkezett, nem rendelt egészségtelen kajákat, hanem leginkább a saját főztjét fogyasztotta.

kék fa fogyás

A kitartás meghozta a várt eredményt, hiszen miután megszabadult több, mint 80 kilótol, azonnal teherbe is esett, kislánya, Esme pedig ban született meg. Igaz, a terhesség alatt azért felszaladt néhány kiló, de mire kislánya három éves lett, azoknak is búcsút intett. Ajánljuk még:.

fogyás és földelés

Olvassa el is