Fogyás szörfözés, szörf | Diéta és Fitnesz

A 28 éves színésznő ugyanis játéka mellett szexi mosolyával és tökéletes vonalaival is sokak figyelmét felkeltette. Legutóbb ráadásul épp olyan jeleneteket forgatott, melyek nem sok férfit hagynak hidegen: Venice Beach-en pattant szörfdeszkára, és testhez simuló szörfös ruhája bizony megdolgoztatta a nézelődők képzeletét… Daniela viszont látszólag tudomást sem vett arról, hogy mindenki őt bámulja, csak a jelenetekre koncentrált. Méghozzá remekül: hamar bebizonyította a stábtagok, fotósok és bámészkodók előtt, hogy szörfösként is épp olyan belevaló, mint színésznőként.

30 napos fogyás kb thalgo slim lc fogyás

Fogyás szörfözés portugál származású sztárról utólag mindenki azt mesélte, jól látszott rajta, hogy nem először próbálta ki sokak kedvenc vízi sportját, hiszen ügyesen és elképesztő rutinnal szelte a hullámokat. A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

tippek a fogyáshoz nhs taekwondo a fogyáshoz

A 28 éves színésznő egyébként nemcsak a szörfözés szerelmese, hanem úgy általában a vízé és a vízparté. Daniela szívesen kocog a parton, és boldogan veti magát a habok közé egy jó kis úszásra, ha épp kedve van, és ideje is engedi. A sorozat viszont teljesen másféle edzést követel meg tőle: rendszeresen jár konditerembe, ahol már eléggé elmélyült a harcművészetek tudományában.

max fogyás kiegészítők marha pörkölt jó fogyáshoz

Emellett rendszeresen fogyás szörfözés és súlyzós edzéseket is végez. A táplálkozást illetően igyekszik a végső zsírégető útmutató odafigyelni, és próbál minden főétkezést betartani, melyek során egészséges élteket szed a tányérjára.

gyors módja a felsőtest zsírvesztésének veszítsen el 15 font zsírt

Ha viszont olykor pizzához vagy hamburgerhez volna kedve, nem muszáj azonnal visszavonulót fújnia, hiszen vékony alkata miatt gyakorlatilag bármit megehet. Nem szándékosan fogytam le annyira, egyszerűen csak úgy jött össze a dolog, de nagyon utáltam.

hogyan lehet 6 kg ot fogyni fogyjon mentálisan

Fotó: Profimedia — Red Dot.

Olvassa el is