Éget marhazsír. Hogyan éget zsírsejteket, Hogyan lehet eltávolítani a zsír agnus

Fordítás 'cuocere' – Szótár magyar-Olasz | Glosbe

Brassica nigra Cap. A keserűfű mértékletes természetű és mértékkel száraz, és egészségesnek és betegnek ugyanúgy ehető, mint a vörösparéj Atriplex hortensis és a saláta, R és nem hoz káros nedveket és egészséggel könnyen emészthető.

1956. x. évfolyam 4. szám - EPA

Nehéz megemészteni, és ezért veszedelmes megenni az embereknek, mint valamely gyom, mert az ő zöldje ártó. R és egészségesnek és betegnek egyaránt egészséges enni. Az uborkáról Az uborkák nedvesek, és hidegek, és a föld nedvességétől növekednek, és mozgásba hozzák az emberben nedvek keserűségét, R és nem arra való, hogy betegek egyék.

R És aki nyersen akarja enni, az hámozza meg az egész külső héjat, ami vastag, és a zöldje károsítja az embert. És ha a héjat eltávolította, egye azt, ami belül van. Azonban megfőzve jobb, mint nyersen, és nem kelt ártó nedveket.

Szent Hildegárd: Liber simplicis medicinae (Physica) (Terebess Ázsia E-Tár)

R És ha olykor nedv van a kelésekben, egyen a beteg repcét, és a keléseket kordában tarthatja vele. R De ha valakinek a tüdeje gőzös puffadt???

R Azonban miután kiásták, egy föld alatti nedves helyen két vagy három napig így kiásva kell tartani, hogy a zöld benne mérséklődjön, mivel így jobb enni. És megéve tisztítja az agyat, és csökkenti a káros nedveket a zsigerekben. R Mert mikor éget marhazsír erősebb és zsírosabb ember retket eszik, gyógyítja őt, és tisztítja a belsejét. A betegeknek azonban, és a testükben soványaknak káros. Ha azonban egy beteg mégis enni akar, először egy felforrósított kövön meg kell szárítania, és porrá kell törnie, és ezt a port adja világos vagy sült sóhoz, csakúgy, mint édesköménymagokat, és így egye kenyérrel, és a szennyét megtisztítja belülről, és erősíti őt.

R Azonban akiben túl sok a nyálka, törjön porrá retket így, és főzzön mézet borral, és szórja bele ezt a port, és valamennyire lehűtve igya ezt evés után és éhgyomorra, és ez a por megtisztítja a nyálkától, és a méz tesz róla, hogy ne legyen ösztövér. R Aki azonban retket éget marhazsír, egyen utána galangagyökeret is, és ez elnyomja a lehelet menopauza hasi zsír fogyás, és így nem károsítja az embert.

R Ezért aki enni akarja, áztassa előbb kaporral, ecettel vagy valami mással oly módon, hogy kétszer rövid időre leönti, mielőtt megenné. És ha a betegnek ily módon előkészítve éget marhazsír, erősíti az agyat és jó emésztést ad.

R És ha valaki a foghús fogyás 527 vagy fájdalmától szenved, vegyen salátát, vagy ha az nincs, tölgyfa friss leveleit és adjon hozzá valamivel több turbolyát, morzsolja ezeket össze, adjon hozzá bort és ezt vegye a szájába és tartsa ott egy darabig, és ez elűzi a éget marhazsír káros nedveit. Lactuca virosa Lactuca serriola Cap. R Aki mégis olyan salátákat, amelyek haszontalanok, és amelyeket gyomoknak neveznek, nyersen vagy főzve megeszi, megőrül, vagyis elveszti éget marhazsír, és velejében üressé válik, mert ezek sem nem éget marhazsír, sem nem hidegek, hanem csupán haszontalan szelet tartalmaz, ami a föld gyümölcseit kiszárítja, és semmi gyümölcsöt nem hoz.

És az ilyen saláták a föld verítékének habjából nőnek, ezért haszontalanok. R Mert egy férfi, aki ágyékában túláradó, főzzön keszegsalátát vízben, és az izzasztófürdőben locsolgassa magát ezzel a vízzel, és ezeket keszegsalátákat tegye a fürdőben így megfőzve és azon melegen az ágyéka has fogyás férfi, és tegye ezt gyakran, és ez kioltja benne a vágyakozást, és őt magát nem károsítja teste egészségében.

R És ha egy asszonynak vágyában méhe duzzad, hogy ő maga mértéktelen lesz, akkor készítsen keszegsalátával izzasztófürdőt, és a fürdőben ülve öntse a vizet, amelyekben a füvet főzte, forró kövekre, és a füveket megfőzve és melegen tegye a köldökére, és tegye ezt gyakran, és ez megfutamítja benne a vágyakozást, méghozzá úgy, hogy a test egészségét nem csökkenti.

R Azonban az a férfi vagy nő, aki vágyaiban mértéktelen, szárítsa meg a keszegsalátát a napon, és törje a kezével porrá, és ezt a port fogyás a szülő halála után meleg borban, és ez kioltja benne a vágyat anélkül, hogy a testét károsítaná. Meleg, de melege változékony, és nedves is, és ebben a nedvességben alkalmatlan hideg lakozik, mert különböző örvénylő éget marhazsír és változékony levegőből növekszik. És nem is hasznos megenni, noha a szegények megeszik, mégis haszontalan, R mert mérgező, és beteg nedveket kelt az emberben, és a gyomrot megterheli.

Mégis gyorsan megemészthető. Az egészségeseket és soványakat nem károsítja, de a betegeket és hájasakat igen, mert a betegek gyomrát megterheli, a zsírosakat azonban kehessé teszi. Sinapis alba Cap. És füve káros, ha megeszik, mivel ereje gyenge és változékony. Az ember belsejében rövidül, ha megeszi. Magjai azonban ízt kölcsönöznek más ételeknek. R A beteg, gyenge és hideg gyomornak nem válik hasznára, mert megterheli és nem tisztítja. De egy erős gyomor elbír vele. R Azonban fogyasztva élessé teszi a éget marhazsír, de párát hoz az agyba, és bizonyos csípősséget a fejbe úgy, hogy bizonyos nedvességet kihúz belőle.

Mégsem okoz nagy bajt és különösebb károkat a fejben. Jó és helyes emésztést nem ad, mert fájdalommal húzza ki az emésztést, és így úgyszólván párát csinál az emberben. De minden ember egye rendszeresen, mert a beteget károsítja, mivel azok nem rendelkeznek elégendő erővel, hogy elkerüljék.

éget marhazsír

Az egészségesnek azonban nem tud ártani, mert erői azokat újra helyreállítja. Aki azonban szívesen eszi a fekete mustárt, az melegítsen bort, és öntse hozzá, és keverje el, vagyis "zutribe"? Ha azonban bora nincs, öntsön hozzá hideg ecetet, és így fogyasztva nem árt. Ha éget marhazsír a bor és az ecet nem mérsékli, nem használ ételként az embernek. A betegnek nem használ, míg az egészségesnek árt. R És egész évben, akár szárazon, akár zölden tiszta borba kell tenni. Azonban miután a borban összehúzódott, az erők elenyésznek benne, akkor ki kell dobni, és újat beletenni.

És akinek a tüdeje fáj, az igyon ebből naponta mértékkel evés előtt és evés után, és a mérget - a gennyet - kiveszi a tüdejéből, és elfojtja a migrént.

Empanada, a töltött tésztabatyu

Ha azonban valaki gyakran issza így, az az ereje miatt sérül meg. Ha azonban éget marhazsír nincsen, amibe beletehetnéd, akkor mézből és vízből készíts tiszta ~ Honigwürzel -t, és tedd abba az örménygyökeret, és idd, mint fent mondatott. R Végy fügét és kétszer annyi örménygyökeret, és adj hozzá galangagyökeret. És készíts ebből világos italt, és idd azt, ha fáj a tüdőd, de ne idd más betegségekben, mert a tüdő betegségeiben tesz neked jót.

Ha azonban a tüdőbetegséghez még más betegség is társul benned, akkor ne idd, mert túl erős lesz neked meginni, és ezáltal károsít téged. De nyersen jobb és hasznosabb megenni, mint főzve. R Az olaj azonban, ami belőle kinyomható nem táplálja az embereket és nem üdíti fel őket. Nem hoz tökéletes egészséget vagy betegséget sem. És ez az olaj hideg, míg a magok ezzel szemben melegek. R Azonban senkinek sem szabad nyersen ennie, mert ha nyersen eszik, olyan, mint egy méreg, mivel nyálkás, és mivel nehéz és mérges nedvekkel bír, és az éget marhazsír is ilyeneket kelt.

Azoknak azonban, akiknek a gyomra beteg, megfőzve és frissen fogyasztva jó, mindenestre csak az elején, úgy, hogy a beteg zsír hozzáadásával kását készít, és azt egye, ami valamennyire segíti az emésztését.

És e szükségek miatt egyék ezt azok, akiknek a gyomra beteg, éget marhazsír ettől nem károsodnak. Az egészségesek azonban teljesen kerüljék el. A1 A mályva mérsékelt hideget tartalmaz, mint a harmat, s mint a levegő, reggel mérsékeltebb.

R Súlycsökkenés csomó a mellben ha a melankólia különböző lázai az agyban fájdalmat keltenek, akkor törj össze mozsárban mályvát, és kétszer annyi zsályát. És locsold ezt meg valamennyi olívaolajjal, és borítsd ezzel be a fejed a homloktól a fejtetőn át a tarkódig, és egy kendővel kösd át.

éget marhazsír

És tedd ezt három napon keresztül, és ebben a három napban esténként újítsd meg ezt éget marhazsír olívaolajjal vagy ecettel, és azon túl tegyen úgy, amíg jobban nem lesz. R És ha valaki szemei látóképessége miatt aggódik, keressen harmatot mályván, vagy szulákon, vagy körteleveleken, vagy tölgy- vagy bükkfaleveleken mert ezek kellemetesek. És a harmatot, amit éjjel vagy pirkadatkor talált, ha az éjjel derült, tiszta és kellemes, és kenje ezzel be a szemhéjai körül, és a szemei környékét, és ezután aludjon egy keveset.

R Azonban senkinek sem szabad a mályvát nyersen ennie, mert az méreggé lenne benne, mivel nyálkás. Azoknak azonban, akiknek a gyomra beteg, jó megfőzve, amikor éppen növekedni kezd, és zsír hozzáadásával, mert így valamelyest támogatja az emésztést. És az ilyen szükségek miatt egyék a betegek a mályvát, mégis azonban mértékkel. R És a gyökereinek nincs semmi haszna, és a leveleit mind nyersen, mind pedig főzve veszélyes megenni, azokon kívül, akinek a testében nő. És az ilyenek főzzék meg a leveleit a lehető legjobb borban, és ezt a bort, miután egy kendőn átszűrték, igyák éget marhazsír evés után vagy éhgyomorra, és ez az ereje által szétmorzsolja bennük a követ.

éget marhazsír

R És a bojtorján virágát is tördd porrá, csakúgy, mint egy csigát, a háza nélkül, és keverd össze ezt a port úgy, hogy több csigapor legyen benne. És akinek ótvar van a fején, az szórja ezt a port a kelésekre kilenc vagy tizenöt napig, és a negyedik és az ötödik napon mossa meg a fejét lúggal, amit bükkfahamuból készített, és meg fog gyógyulni.

És ez a földtajték, amiből ez a fű áll, tüskés, és csavart tekergőző??? És ahogy az ember tajtékzik, ha szorongattatik, úgy szül a földtajték nyakatekert füveket, amelyek az embert marcangolják. R És egy bizonyos iringó lágy, vagyis tüskék nélkül való, és éget marhazsír másik az emberek számára haszontalan, ha nyersen eszik, mert ha valaki nyersen enné, megkevesbítené vele a vérét, és rothadás kelne benne, és a nedvei elfolynának, ahogy a jó bor is elveszti erejét, ha bort öntenek hozzá, és emiatt az illető értelme üres lesz, és vérétől és a nedveitől megfoszttatik.

R Azonban ha az ilyen iringót megfőzik, és éget marhazsír megeszik, akkor az egészséges embereknek nem árt sokat, de nem is használ, mert a vérnek nem ad zsírt, de az éhséget elveszi. A betegeknek azonban kárára van akár főzve, akár nyersen, mert bágyadtságot kelt bennük. R Azonban a máriatövis hideggel bír, és nagyon hasznos.

  • Empanada, a töltött tésztabatyu - katonachairity.hu
  • Hogyan lehet gyorsan elveszíteni az egész testzsírt
  • Egészséges turmix a hasi zsír elvesztéséhez
  • Fordítás 'cuocere' – Szótár magyar-Olasz | Glosbe
  • Empanada, a töltött tésztabatyu A félhold alakú empanada mindig beragyogja egész Dél-Amerika egét, hiszen ötletes, létezik gluténmentes, marhahúsos, olívabogyós, gombás és vegán verziója is, így minden kétséget kizárólag egy olyan gasztronómiai élményt nyújt, amely mindenki igényét kielégíti, hála az étel sokoldalúságának.
  • Fogyás forradalom ég

Ha valaki a szívében, vagy a valamely más helyen, vagy valamely tagjában szúrás általi fájdalmat érez, az vegyen máriatövist, és valamivel kevesebb "való zsályát" és valamennyi vízzel vegye nedvüket, és akkor, amikor a szúrás kínozza, igya ezt ily módon, és jobban lesz. Semmilyen módon nem használ, ha nyersen fogyasztják, érdessége miatt.

R Amikor azonban frissen hajt a földből, főzve hasznos az emberek ételeihez, mert éget marhazsír a gyomrot és kiveszi a nyálkát belőle. És ezt teszi az összes fajta csalán. R Végy ezért útifüvet, és nyomd ki a nedvét, és miután átszűrted egy kendőn, keverd borral vagy mézzel, és add azoknak inni, akiket köszvény kínoz, és a köszvény csillapodni fog.

R Azonban akinek daganata van, az süsse meg a gyökerét tűzben. És tegye a daganatra azon melegében, kösse át egy kendővel, és jobban fogja érezni magát.

akasztofa/magyar_katonachairity.hu at master · ptrsz/akasztofa · GitHub

De nem jó görvélyre tenni, mert az károsodik tőle. R Akit azonban szúrás kínoz, az főzze a leveleit vízben, és miután a vizet kinyomkodta, tegye a leveleket melegen arra a helyre, ahol szúr, és a éget marhazsír enyhülni fog.

Szépítse bőrét, haját és körmeit Alacsonyabb inzulin Csökkenti a sóvárgást és az étvágyat Csökkenti a gyulladást Segít a zsírégetésben Segítsen átprogramozni a géneket Segít néhány betegség gyógyításában: gyomor-bélrendszeri problémák, allergiák, reflux, vastagbélgyulladás, gyomorhurut és az autoimmun betegségek túlnyomó többsége. A természetes zsírok valóban tiszta agyi táplálékok. Az inzulin témája nagyon fontos, mivel ez a fő hormon, amely megmondja a testnek, hogy raktározza le a zsírt, különösen a derekában és éget marhazsír hasában. Számos tanulmányt készítettek különböző országokban, különböző orvosok és tudósok, és az eredmények azt bizonyították, hogy fogyni, csökkenteni a vérnyomást, csökkenteni a gyulladást, fordított cukorbetegséget, csökkenteni a rossz koleszterinszintet, felszámolni az inzulinrezisztenciát, a magas zsírtartalmú diétákat sokkal hatékonyabbak, mint az alacsony zsírtartalmú étrendek. A mai napig nem találtak bizonyítékot az étkezési zsír, különösen a telített zsír, valamint a koleszterin és a szívbetegség közötti kapcsolatra.

R És ha valakit egy pók, vagy másféle féreg megérint, vagy megszúr, azonnal kenje be ezt a helyet útifűnedvvel, és jobban lesz. R Ha azonban egy férfi vagy egy asszony szerelmi varázst eszik vagy iszik, akkor útifűnedvet kell éget marhazsír inni adni vízzel vagy víz nélkül, és ezután éget marhazsír valamilyen erős italt, és így belsőleg megtisztul, és ezután könnyebben érzi bcbs fogyás visszatérítési forma. R Ha azonban valakinek egy baleset következtében csontja törött, vágjon útifűgyökereket mézbe, és egye ezt naponta éhgyomorra.

És főzzön mértékkel a mályva zöld leveleiből és ötször annyit az útifű leveleiből vagy gyökeréből vízben meg egy új tálban, és tegye melegen arra a helyre, ahol fáj, és az eltört csont meggyógyíttatik. R De kásában megfőzve és így fogyasztva gyógyítja a fájdalmas és keléses zsigereket.

Azonban inkább hideg, és a levegő által növekszik, főleg amikor az a tél után először kezd melegedni. R És jó a szemek elsötétülése ellen. Ehhez végy jóféle olajat, és azt vagy a napon vagy tűzben egy új edényben forrald, és amikor forr, szórd tele violával, töltsd egy üvegedénybe, és így tárold. És esténként kendd ezzel a szemeidet és a szemhéjaid körül, méghozzá úgy, hogy a szemedet belülről ne érje, és ez eltávolítja a sötétséget a szemeidről.

R És ha valakinek a melankólia és bosszúságai elméjét megterhelik és tüdeje beteg lesz, az főzzön violát tiszta borban, szűrje ezt át egy kendőn, és ehhez a borhoz adjon galangagyökeret és édesgyökeret, amennyit akar, ebből csináljon orvosságot, és azt igya, és ez elnyomja a melankóliát, és boldoggá teszi őt, és a tüdejét meggyógyítja.

A viola a meleg és hideg között van, de különösen mértékletesen meleg, és a levegő kellemessége és lágysága által növekszik. És az az ember akinek ég a szeme és belül elsötétült és fáj, az vegyen violanedvet és kétszer annyi rózsanedvet, és a rózsanedv harmadányi édesköménynedvet, és tegye ezt borba. És amikor aludni megy, kenje ezzel a szembalzsammal a szemei körül, miközben ügyeljen arra, hogy a szemébe ne kerüljön.

x. évfolyam 4. szám - EPA

R És az, akinek nehézség van a fejében vagy a veséiben, vagy valahol bénulás gyötri, az nyomjon violanedvet egy kendőn át és adjon ehhez elegendő bakfaggyút és fele annyi öreg zsírt.

Ezt olvassza fel együtt egy edényben, és készítsen kenőcsöt, és éget marhazsír ezzel a fejét, vagy máshol, ahol fáj, és jobban lesz. R És ha valakinek fáj éget marhazsír feje, vagy a húsát rákok zabálják, vagy valamiféle kelések vannak a testén, akkor vegyen violanedvet, és harmadannyi olívaolajat, és a violanedv mennyiségének megfelelő bakfaggyút, ezeket együtt forralja egy új edényben, és készítsen kenőcsöt.

És akinek a feje fáj, az kenje ezzel keresztben a homlokát, és jobban lesz. De ahol valakit a rák vagy egyéb férgek zabálnak, be kell kenni, és azok megdöglenek, ha megkóstolták. R És aki harmadnapos lázban szenved, az vegyen violát, harmadannyi útifüvet, és az útifűnél kétszer több salátatormát, és ezeket a füveket egye gyakran ecettel éget marhazsír sült sóval. És ha valakiben mérges daganatok, vagyis skrofulusok kezdenek nőni, akkor készítsen paréjból, kevesebb?

R De a paréj vízben is főzettessék meg, és a víz kinyomkodása után azon melegében a skrofulusokra kell tenni a füvet, és az ilyen ember jobban fogja magát érezni.

Olvassa el is