Korea fogyás

korea fogyás
  • C25k alkalmazás fogyás
  • Fogyás ó, ő izzó
  • Hannah Taylor hannaszabo on Pinterest Koreai étrend fogyás - a legjobb lehetőségek 12 idol diéta, ami sokkolni fog - KÉrdekesség Koreai Idol diéta 6 Taemin SHINEE ideas tisztítókúra, fogyókúra tippek, egészséges fogyás Korea fogyókúra Fogyás tennessee Repedés miatt lefogy Share on Facebook Share on Twitter A koreai diéta rövid idő alatt felszabadítja az extra fontot a kimerítő edzés nélkül.

Nem követem Szerzőim Pénteken aztán a diktatúra köztévéje arról számolt be, hogy a vezető komoly mértékben lefogyott. Hogy van-e összefüggés a két dolog között, azt szokás szerint nem tudni, de a találgatások megszaporodtak Kim egészségi állapota körül.

Koreai diéták: a fogyás keleti titka

Kim Dzsongun hirtelen annyit fogyott, hogy a népe aggódik érte — erről számolt be nemrég az észak-koreai televízió, bemutatva, hogy négy hónap elteltével milyen látványos a változás. Megszólaltattak egy szalmakalapos phenjani férfit is, aki úgy nyilatkozott: Mindenkit elszomorít, mennyire lesoványodott a tisztelt főtitkár elvtársunk. Mindenki erről beszél. Mindannyian sírunk miatta. Arról viszont nem szól a Koreai Központi Televízió KCTV riportja, hogy minek tudható be a fogyás, úgyhogy — ahogy az lenni szokott Kim Dzsongun esetében — elindult a találgatás a világsajtóban, valamint a külföldi hírszerzések és szakértők zsírvesztés 1 hét komoly figyelmet fordítanak a 37 éves korea fogyás diktátor állapotára.

Noha durva változásról nincs szó, így is bőven száz kilogramm felett lehet az ehhez mindössze centiméter magas vezető. Csakhogy, amint arról a dél-koreai titkosszolgálat beszámolt a törvényhozás előtt tavaly novemberben, Kim akkoriban kilogramm volt, és évente jellemzően kilót hízott, vagyis óta, amióta hatalmon van, 50 kilóval lett több.

korea fogyás

Most ebből dobhatott le mintegy 30 kilót. Az állami média nem sűrűn szokott Kim egészségi állapotáról hírt adni, a téma szinte tabunak számít, de azért nem példa nélküli az említése. Az aggasztó fogyás is csaknem egy hónappal később lett téma a kommunista állam médiájában, mint ahogy arra az országon kívül felhívták a figyelmet. Kim Dzsongun június elején egy hónap után jelent meg újra a tévében, ekkor lehetett rajta először észrevenni a súlycsökkenést.

Az NK News a svájci óráján mutatta be a változást : látványosan szorosabbra volt húzva a karján, azaz a csuklója vékonyabb lett.

Kim Dzsongun fogyása miatt aggódnak Észak-Korea lakosai

Pénteken, ugyanabban a műsorban, amelyben Kim fogyásáról számoltak be, egy földműves nőt interjúvoltak meg, aki megköszönte a diktátornak, hogy aláírta azt a különleges rendeletet, amelyet azért hoztak, hogy megoldást találjanak az élelmiszerválságra.

Feszült a nép élelmezésének a helyzete — ezt korábban maga Kim ismerte el a korea fogyás vezetőinek a KCTV szerint. Tavaly tájfunok és áradások okoztak súlyos problémát az ország mezőgazdaságának, és az élelmiszerhiányt importtal sem sikerült orvosolni.

  • Hogyan lehet gyorsan elveszíteni a mellzsírt
  • Vega one fogyás sikertörténetek
  • Hogyan lehet lefogyni koreai stílusban - Hogyan lehet lefogyni koreai diéta Hogyan lehet gyorsan fogyni Koreában Zsuzsiról is írok.

A koronavírus-járvány miatt lezárták a határokat, Kínából 80 százalékkal esett vissza az árubehozatal, így nem véletlen, hogy az árak elszabadulása mellett története egyik legkomolyabb éhínségére számíthat Észak-Korea. Pedig már a koronavírus korea fogyás is 11 millió alultáplált ember élt a 25,5 milliós országban. Kapcsolódó Kim Dzsongunnak muszáj kitalálnia valamit, hogy elkerülje a humanitárius katasztrófát Éhínség fenyegeti Észak-Koreát, és a diktátornak kevés ideje maradt, hogy ezt megakadályozza.

Koreai diéta

Joe Biden amerikai elnök számára ez lehetőséget nyújt arra, hogy megkezdjék a tárgyalásokat, de a nukleáris fegyverekről Kim Dzsongun még így sem fog lemondani. Az elemzők egy része szerint ezzel függ össze Kim fogyása is: így akarják korea fogyás, hogy elődeivel — apjával, Kim Dzsongillel és nagyapjával, Kim Ir Szennel — ellentétben a vezető ugyanúgy szenved, ahogy a népe. Erre utalhat az is, hogy csak úgy lógnak rajta a ruhák, amit mindenki észrevehet.

Ahogy az is lehet, hogy a hírhedten egészségtelen életet élő, italozó, dohányzó diktátor változtatott a szokásain, nem függetlenül attól, hogy egészségügyi problémái lehetnek, és ezek miatt többször hosszabb időre eltűnt a nyilvánosság elől, legutóbb tavaly tavasszal.

Korea fogyókúra

Mondták már róla, hogy szívrohamot kapott, szívműtétje volt, és a bicegés alapján a lábával is volt baj. Kapcsolódó De tényleg, mi lehet Kim Dzsongunnal? Meghalt, nyaral vagy egyik sem?

korea fogyás

A hétvégén már az a hír is szárnyra kapott, hogy meghalt Észak-Korea diktátora. De mi igaz a Phenjanról szóló tudósításokból?

korea fogyás

Lehet, hogy Kim Dzsongun tényleg meghalt? Ha viszont nem életmódváltás áll a fogyás hátterében, az valóban elég hirtelen, és arra utalhat, hogy az egészsége rohamosan korea fogyás.

Hatékony és egészséges fogyás koreai diétával

Márpedig Kim akármennyire veszélyes is — elég a nukleáris fegyverkezésre és a korábban küldött fenyegető üzeneteire gondolnunk —, legalább már ismerik a nemzetközi szereplők. Ha viszont súlyos beteg, akkor a háttérben már elkezdődhetett az utódlási harc, azt pedig, hogy ki lenne az utód, és mi várható tőle, nem tudni — nyilatkozta Vipin Narang, a Massachusettsi Műszaki Egyetem, az MIT politológusa az NK News-nak június elején.

Mike Brodka, a Dél-Koreában állomásozó Amerikai Különleges Műveleti Parancsnokság hírszerző tisztje azt mondta a lapnak, hogy noha Korea fogyás fogyása önmagában nem jelent sokat, bizonyítékul szolgálhat korea fogyás információkra, amelyeket a hírszerzők gyűjtenek. Igaz, Brodka nem tudta megmondani, mi állhat a fogyás hátterében.

korea fogyás

A Telegraph-nak az Oxfordi Egyetem Észak-Korea-szakértője, Edward Howell mindenesetre arról beszélt, kicsi az esélye a súlyos betegségnek, mert akkor a diktátor nem mutatkozott volna a pártrendezvényen.

Ajánlott videó.

Olvassa el is