Légy fogyás

Fogyni szeretnél? Légy kitartó és következetes! - GastroGranny -Ételed az életed-

Az alábbiakban mindezekre választ kapsz. Fotó forrása: www. Statisztikák szerint ból csak 7 fogyókúra lesz sikeres. Miért bukik el ennyi próbálkozás, mi az oka hogy ból 93 embernek nem sikerül elérnie a célját? Nagyon sok fogyókúra már az előtt elbukik, hogy egyáltalán elkezdődne.

Motiváció hiánya

Megszületik a gondolat, hogy bele kéne kezdeni, jó volna fogyni, de aztán valahogy mégsem történik semmi Miért nem kezdenek bele az emberek? Motiváció hiánya Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szeretnének-e fogyni, vagy egészségesen élni, valószínű ből legalább 9 ember igennel válaszolna.

De nagyon sokan mégsem tesznek semmit, mert változtatni kéne és az kényelmetlen.

légy fogyás

Az életünket nagy mértékben a szokásaink határozzák meg, az életünk nagy légy fogyás robotpilóta üzemmódban éljük, amikor gyakorlatilag gondolkodás nélkül cselekszünk, követjük a már kialakított szokásainkat. Amikor valaki fogyni szeretne, át kell programoznia a robotpilótáját, és új szokásokra kell áttérnie. Ez pedig energiát és odafigyelést igényel, amíg nem épülnek be és nem válnak automatikussá az új szokások.

Minőségi fehérjeporok

Hiába fogja jobban érezni magát az illető ha áttér az top 10 stimuláns zsírégető táplálkozásra és lefogy, a változtatással járó kényelmetlenség felülírja a várható pozitív hatást. Viszont ha már kellőképpen rosszul érezzük magunkat az adott helyzetben, az adhat egy lökést a változtatáshoz. Egy pszichológus ismerősöm szokta mondani, ha nagyon rosszul érezzük magukat a bőrünkben, az egyfelől rossz, de másfelől örülni kell neki, mert ez a rossz motiválni fog minket a változtatásra.

A langyos vízben nagyon sokáig el lehet lenni.

30 tipp, ami segít tudatosan készülni a fogyásra

A túlsúlynak sokáig nem jelentkeznek negatív következményei, sokáig el lehet lenni a langyos vízben, de amint jelentkezik valami egészségügyi probléma, sok embernél megjön a motiváció a fogyáshoz, de mennyivel jobb lenne ezt nem megvárni! Nem tudom mit csináljak! Elég nehéz eligazodni a sok információ között, amit a fogyásról lehet hallani, főleg hogy sok egymásnak ellentmondó elméletet lehet találni. Van akit ez elbizonytalanít, és elveszíti a lelkesedését míg próbálja kibogozni, hogy mit is kéne csinálnia, és végül inkább nem tesz semmit.

Idő hiány Az egyik leggyakoribb kifogás az időhiány.

légy fogyás

Jobb esetben várják a tökéletes pillanatot, mikor minden körülmény úgy alakul, hogy ideális lesz a fogyókúra elkezdéséhez, de valahogy ez a tökéletes pillanat sosem érkezik meg. Van egy rossz hírem, magától sosem fog eljönni, Te tudod megteremteni!

Persze jó érzés abban a hitben ringatni magunkat, hogy én csinálnám, de hát a körülmények rabja vagyok, mert így a felelősség nem légy fogyás miénk. Sok olyan ember van, akinek azért nincs ideje, mert saját magát a fontossági lista végére rakja. Minden és mindenki fontosabb, én nem számítok. Jellemző légy fogyás, hogy úgy érzik mindent nekik kell megcsinálniuk, akkor is ha senki nem kérte őket rá, úgy érzik csak ők tudják jól megcsinálni, mindennek tökéletesnek kell lennie és minden kérésre azonnal ugranak, még akkor is, ha ez részükről sok áldozatot jelent.

Az ő esetükben az első lépés, hogy azt merjék mondani maguknak, hogy megengedhetem magamnak, megérdemlem, hogy valamit a saját érdekemben tegyek.

kaleidoszkóp + mind movie - kaleidoszkóp meditáció - fogyás - Meditország - meditorszag

Rossz módszer Van, aki már belekezd a fogyókúrába, de egyszerűen rossz módszert választ. Azt tapasztalom, hogy sokan egy-egy apró változtatástól várják az eredményt. Ilyeneket szoktak kérdezni tőlem, hogy ha reggel citromos vizet iszok attól le fogok fogyni, vagy ha este csinálok pár légy fogyás, akkor le fog menni a pocakom?

Összességében kell vizsgálni, hogy mennyit és mit eszel egy nap, és mennyit mozogsz. Akkor négyrészes minitréning-sorozatunk neked szól! Az első rész légy fogyás tápanyagokról már elérhető! Tájékoztató videóját itt láthatod: Ha felkeltettem érdeklődésédet, a tanfolyam megvásárlásához IDE kattints.

Légy fogyás, 30 tipp, ami segít tudatosan készülni a fogyásra | Diéta és Fitnesz

Vannak, akik elhatározzák magukat, és úgy vannak vele, hogy akkor most aztán teljes gőzzel belevetik magukat a fogyókúrábaés elkezdik a szigorú diétát és elkezdenek rengeteget sportolni. Ha valaki napi kalóriát evett korábban és lecsökkenti egyik napról a másikra ra valószínű éhesnek fogja érezni magát, ezért érdemes fokozatosan csökkenteni a napi adagot. Hasonlóan a sporttal, ha régóta semmit nem sportoltál, de a gyors fogyás reményében hirtelen légy fogyás, akkor esélyes, hogy nem fogod bírni, esetleg sérüléseket is összeszedsz, és gyorsan elmegy a kedved az egésztől.

A fogyókúra hosszútávú műfaj, be kell osztani az erőt. A maratont sem lehet úgy lefutni, hogy elkezdek sprintelni, mert pár száz méter után elfogy az erőm, de sétálva végig tudom csinálni, a lényeg, hogy lee hyori fogyás a célt, még ha lassan is.

Mindent vagy semmit Sokan hagyják abba a fogyókúrát a mindent vagy semmit gondolkozás miatt. Olyan mintha semmit légy fogyás csináltam volna eddig. Ez persze nem igaz. Előbb-utóbb mindenkivel előfordul, hogy valamit nem úgy csinál a fogyókúra alatt, mint ahogy eltervezte, esetleg nem tud ellenállni egy kocka csokinak, vagy ki kell hagynia egy edzést.

Nem az a lényeg, hogy hibáztál, hanem hogy mit teszel utána! Például ehetsz valamivel kevesebbet, hogy kompenzáld a csokit, ahelyett, hogy kérnél még egy kockát, arra hivatkozva, hogy már úgyis mindegy.

Mindezekből látszik, hogy a fogyókúra vagy életmódváltás összetett dolog, időt kell légy fogyás az ételek beszerzésére, elkészítésére, mozgásra, ezek mind szervezési feladatok.

légy fogyás

Ezen kívül ha mi változtatunk, azzal hatással vagyunk másokra is, például családtagokra, barátokra, munkatársakra, ahol szintén akadályokba ütközhetünk. Ha a család követeli hétvégén a megszokott süteményt, de Te most nem szeretnél süteményt készíteni, kezelni kell ezt a konfliktust, de a legjobb az ilyenekre előre felkészülni.

1. Légy türelmes!

Én coachként ezekben tudom segíteni a fogyni vágyókat. Mi az a coaching? A coaching a sportpszichológiából indult, a coach az edző a coaching meg az edző által elvégzett munka. A coachingot az élet számtalan területén használják például az üzleti életben, vagy vannak párkapcsolati coachok, de fordulhatunk coachoz akkor is, ha nem tudjuk eldönteni, hogy maradjunk-e a munkahelyünkön vagy váltsunk.

A coaching esetében az edzésterv nem tornagyakorlatokat jelent, hanem kidolgozzuk a fogyáshoz légy fogyás cselekvési tervet. Fontos, hogy én nem adok konkrét étrendet, vagy edzéstervet az ügyfeleimnek, a lényeg az, hogy segítsek az ügyfeleknek megtalálni azt a módszert, ami számukra a legideálisabb, amit a legkönnyebben be tudnak tartani.

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra?

Egyik ügyfelem régebben befizetett egy viszonylag drága fogyókúrás programba, ami abból állt, hogy kapott egy dietetikus által összeállított étrendet és voltak közös edzések. Ez minden fogyni vágyó álma! Mondják meg pontosan, hogy mit kell tennem! Az ügyfelemnek mégsem sikerült lefogynia egy dekát sem. Miért nem? A tudományosan összeállított étrendbe bele sem kezdett, mert túl bonyolultnak és időigényesnek találta az alapanyagok beszerzését és az ételek elkészítését.

Nem légy fogyás az akkori életébe beilleszteni. Ha készen kapjuk a megoldást, akkor hajlamosak vagyunk nem a probléma megoldására koncentrálni, hanem a tálcán kapott megoldást kritizálni, ez túl bonyolult, én nem szeretem ezeket az ételeket stb.

légy fogyás

Viszont ha megadott instrukciók alapján mi magunk találjuk ki, hogy milyen ételekből állítjuk össze az étrendünket, azt sokkal nagyobb valószínűséggel fogjuk megcsinálni, mert ez a mi választásunk, mi döntésünk. Itt a tápanyagösszetételt is saját igényeidre szabhatod. Aztán mikor átbeszéljük, akkor kiderül, hogy mégis csak van lehetőség a változtatások beépítésére és ha lépésenként haladunk, akkor nem is igényel nagy erőfeszítést.

Fogyókúra relaxáció 2. Tavasszal, ahogy előkerülnek a tavalyi ruhák, eszedbe jutnak fogadalmaid, és a rövid idő alatt lenyűgöző eredményekkel kecsegtető fogyasztó módszerek. A leadott kilók miatti boldogság azonban hamar elillan, mivel a legtöbb fogyókúra csak ideiglenesen hat, és a mérleg rövidesen újra többet mutat. Mi több, a nem megfelelő diéták negatívan hatnak az anyagcserére, így egyre nehezebb a fogyás.

Ebben a programban megmutatták az ügyfelemnek, hogyan kell helyesen fogyókúrázni, de az utat nem, hogy ahol ő most van, hogy tud eljutni ahhoz, hogy helyesen csinálja. Így sikertelen lett a fogyókúrás próbálkozása egy újabb kudarcot kellett átélnie. Légy fogyás ezért a coachingon nem csak légy fogyás foglalkozunk, hogy mit kéne csinálni, hanem hogy Te személy szerint hogyan tudod megcsinálni.

légy fogyás

Mindig Belőled indulunk ki, hogy Te most miket szoktál enni mennyit és mikor, milyen életmódot folytatsz, és ezen változtatunk lépésenként. Minden változást úgy alakítunk ki hogy alkalmazkodjon a Te életedhez, ne legyen megterhelő, hogy hosszú távon tudjad csinálni. És van amikor ez hosszú folyamat, például volt ügyfelem akinél a sportolás elkezdéséhez az első lépés csak az volt, hogy vegyen magának egy sportcipőt.

Ezt hetekig halogatta, de aztán egyszer csak meglett.

4 tipp gyors fogyáshoz a strandszezonra

Most már évek óta rendszeresen jár sportolni hetente négyszer, és el sem tudja képzelni az életét sport nélkül! Szülés után vagy, de nem akarsz tömegben edzeni? Gyere hozzám a FitFlat-be! Egyéni és kis létszámú csoportos foglalkozásokkal várlak! Kapcsolatfelvételhez a Facebook oldalamon keresztül IDE kattins!

Olvassa el is