Tisztaságú fogyás

tisztaságú fogyás

jazzey mkr fogyás mamma mia fogyás

Írta: B Z Bár sokszor szeretjük elodázni a mosogatást, új kutatások eredményei azt mutatták, hogy egy zsúfolt, kaotikus konyhában akár kétszer annyit kalóriát is fogyaszthatunk, mint amikor rend és tisztaság van körülöttünk.

Amerikai kutatók 98 női résztvevőt két csoportba osztottak. Az egyik csoportnak azt a feladatot adták, hogy írjanak az életük egy olyan időszakáról, amikor úgy érezték, kézben tartják a dolgokat, míg a csoport másik felének egy kaotikus, kontrollt vesztett időszakról kellett írnia.

tud e fogyni és fenntartani a súlyát mennyibe kerül a soza fogyás

Ezt követően újra osztották a csoportokat, a tisztaságú fogyás egyik felét egy rendetlen, koszos, zajos konyhába küldték, mosatlan edények, szétdobált újságpapírok és meg-megcsörrenő telefonok közé, míg a csapat másik fele egy tiszta, csendes konyhában várt. Mindkét konyhában volt bőven nassolni való: aprósütemények, kekszek, de sárgarépaszeletek is.

Ugrás a kapcsolódó cikkekre Hallottál már a Forskolinról? Ha még nem, akkor gyorsan kattints ideés olvasd el korábbi cikkünket, amiben bemutattuk ezt a csodálatos zsírégető növényt! Ha már ismered sőt, netán használod is a Forskolint, ez a cikk akkor is nagy segítségedre lehet: összeszedtük a 10 leggyakrabban ismételt kérdést róla, és egytől egyig mindet megválaszoltuk. Hogyan kell szedni a Forskolint?

Mindössze 10 perc alatt azok a résztvevők, akik az életük kontrollt vesztett időszakáról írtak korábban, fejenként átlagosan 53 kalóriával többet fogyasztottak a koszos konyhában, mint azok a nők, akik szintén ezeket az élményeiket idézték fel, de tiszta, letisztult környezetben várakoztak. Még mindig halogatnál? Pedig a mosogatás nem csak az alakodra van jó tisztaságú fogyás — egy korábbi tanulmány megállapította, hogy a házimunka végzése közben gyakran kerülünk olyan tudatállapotba, melynek stresszcsökkentő és általános közérzet javító hatása van.

hogyan kell egészségesen táplálkozni és fogyni t5 zsírégető plazma

Már csak ezért is megéri rendet tartani! Fotó: RF.

borjú fogyás előtt és után nlp a fogyás vélemények

Olvassa el is