Étrend minta

étrend minta

új zsírégető tudomány

A RegEnor-os ételek elkészítése valójában nagyon egyszerű. A legnagyobb különbség, hogy a konyhádban az olajat cseréld le zsírra!

Nem azért, mert az olaj káros lenne, hiszen a hidegen sajtolt olajak egészségesek, hanem azért mert az állati zsír a fő katalizátor a RegEnor kúrában.

szuper junior shindong fogyni

E nélkül az összetevő nélkül NE is számíts eredményre! A habarásokba NE tegyél tejet, vagy helyettesíts növényi tejekkel. Rántást készíthetsz, viszont a lisztet zsírban pirítsd meg.

fogok fogyni c25k val

Főzelékeket sűrítheted liszttel vagy önmagukkal. Salátákat citrommal ízesítheted. Zsír lehet bármilyen állati eredetű: disznó, mangalica, kacsa, liba, tyúk….

Hatályos:

Vegetáriánusok használhatják a Ghí-t tisztított vaj Mennyit együnk a RegEnor kúra alatt? És ha csökken a súlyod, akkor a test energiaszükséglete is csökken vele párhuzamosan, erre figyelj oda.

Minta étrendek

A reggelik nagyjából egysíkúak, hiszen a legtöbben eddig is körülbelül ugyanazt ettek minden reggel. Ha eddig müzlit reggeliztél, étrend minta valószínű majdnem minden reggel ezt etted. Ha zabkása volt az első étkezés, akkor lehet, hogy néhány étrend minta változtattál, de szinte minden reggelid ugyanaz került az asztalra. Ha kimaradt a reggelid és csak kávét ittál, akkor valószínű mindig így indult a napod.

NYERS VEGÁN EGY HÉTIG - Mit ettem a héten?

Ez a RegEnor étrendben sincs másképp. A legtöbbször pirítós a reggeli, zsírral és valamilyen friss zöldséggel.

Edzéstervek

Ezeket tudod variálni. RegEnor -os mintaétrend egy hétre: 1. Mellé paprika v.

Olvassa el is