Tükör karcsúsító

Karcsúsító tükrök a kiskereskedelemben

Karcsúsító tükör-spéci divatáru üzletberendezés, hidd el megéri!!!! - Üzleti, bolti felszerelések

Vennél "fogyasztó" tükröt? Ezek azok a tükrök, amikben egy kicsit vékonyabbnak, esetleg magasabbnak tűnünk.

Előszeretettel helyeznek el ilyeneket például a próbafülkéknél, tükör karcsúsító "jobban nézzünk ki" az egyes ruhadarabokban. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy az ilyen karcsúsító tükröknek csak árnyoldala van, hiszen úgy tükör karcsúsító, mintha vékonyabbak lennénk és fel találunk venni valami olyat, ami legfeljebb az öt kilóval soványabb önmagunknak állna jól.

Ehhez képest vannak olyanok is, akik szándékosan ilyen tükröt vásárolnak, ráadásul akár drágábban, mint amennyit egy hagyományos tükörért kell fizetni.

  • Nézd meg a termékelérhetőséget a hozzád legközelebbi üzletben Karcsúsító tükrök Segítünk alakod besorolni, s azt is eláruljuk, milyen trükkökkel öltözhetsz igazán csinosan, nőiesen.
  • Az azt követő 13 évben átlagosan hízásnak indultak.
  • Compact mirror - tükör - Karcsúsító tükör
  • Kedvezményeinkből Account Options Álomképet kreálhat az öltöző tükre?

Sőt van kifejezetten olyan cég is, amely ilyen tükrökre specializálódott. Belinda Jasmine, a Skinny Mirror alapítója meg volt róla győződve, hogy kövérítős tükre van, ami miatt magát is nagyobb darabnak érezte.

tükör karcsúsító

Ezért kezdett el karcsúsító tükröt használni, majd kifejezetten ilyenekre specializálódott céget alapítani. Amikor a karcsúsító tükrökben nézte magát, magasabbnak és szexibbnek tűnt a maga számára, és ennek megfelelően választotta ki a ruháit is.

Azaz egy sokkal pozitívabb testképe lett, ami az önbizalma növekedésével járt.

tükör karcsúsító

Azt pedig jól tudjuk, hogy sok esetben az önbizalom többet számít, mint a tényleges külső, főleg ha csak néhány kilós pluszról beszélünk. Jasmine szerint a karcsúsító tükör használata hosszú távú pozitív hatást gyakorol az önbizalomra és ezáltal a közérzetre is.

tükör karcsúsító

Kérdés persze, hogy mindez mennyire jó valójában, hiszen ténylegesen nem úgy nézünk ki, ahogyan egy karcsúsított tükörképben, és emiatt téves testképünk alakulhat ki. Ti mit gondoltok, használnátok ében steele fogyás tükröt?

Olvassa el is