Fogyaszthatok készételekkel, Azonnal fogyasztható készételek - Fűszeráruház - Egzotikus f

Facebook Tweet Pinterest Tetszik 0 A készételek nagy előnye, hogy pillanatok alatt felmelegíthetők, és azonnal fogyaszthatók. Ráadásul, ha babos készételt választunk, akkor a szervezetünket megtámogatjuk extra adag fehérjével. Nagyon szerettük volna megtudni, hogy milyen minőségű termékeket találunk az üzletekben, így vakteszteltünk végül 26 féle babos készételt.
A babról Az egyik igencsak sokoldalúan felhasználható növényünk a bab. Főzelék, gulyás, leves, chili con carne — ezek az ételek sűrűn megjelennek a mindennapi étkezéseinkben.
Ezt a készétel gyártók is tudják, mert óriási kínálat van babos konzervekből, és hűtőpolcos készételekből is. Fogyaszthatok készételekkel a bab nagy múltra tekint vissza. Nagyjából évvel ezelőtt itt jelentek meg az első babültetvények. Európába Kolumbusz utazásai révén került ez a növény. A szárazbab fogyaszthatok készételekkel szállítható, kis helyen elfér, szinte korlátlan ideig tárolható, nagyon tápláló és rendkívül gazdag rostokban.
A babnak megszámlálhatatlan sok fajtája van, de a legfontosabb tulajdonsága, hogy nagy a táplálkozási értéke. A bab jótékonyan hat a koleszterinszintre, kiemelkedően magas rosttartalmával jót tesz az emésztésnek, és fehérjetartalma tízszerese a burgonyáénak A legtöbb bab zsírtartalma igen alacsony, ellenben igen magas a szénhidráttartalma.
KÉSZÉTELEK BEFŐZÉSE
A bab tartalmaz vasat, folsavat, B-vitaminokat és a vegetáriánus táplálkozás egyik alapeleme. A teszt menete Beszereztük a boltok polcain -és hűtőpolcain található babos készételeket, amelyekből 26 félét találtunk. A hűtőpolcos termékeket hűtőtáskában szállítottuk, hogy ne romoljanak meg útközben.
Az összes konzervet könnyen fel tudtuk nyitni, egyiknél sem tört el a nyitófül, és különösebb erőkifejtésre sem volt szükség. Az ételeket mikrohullámú sütőben melegítettük fel arra alkalmas edényekben.
Minden terméket melegen kóstoltunk. Értékelési szempontok Mivel többfajta babos ételt kóstoltunk: sólet, gulyás, főzelék, chilis bab, és leves, ezért a pontozáskor az adott ételfajtára jellemző szempontokat vettük figyelembe. Illat: a természetes, fűszeres illatot vártuk. A jellegtelen, nem definiálható illatú ételeket lepontoztuk.
Íz: nem is igazán az ízintenzitás volt a fontos, lehet egy enyhébben fűszeres étel is finom sőt! A jellegeztes, természetes összetevő ízeket kiemelten értékeltük. Állag: a tesztelt ételeknél fogyaszthatok készételekkel állag egyszerű: legyen megfőve de ne szétne legyen rágós az összetevő, ne legyen látható kiválódás zsír, vizes lé.
A nagy babbal készült készételek vaktesztjének eredménye Összekeverés után is hígnak találjuk az állagát. Babillat, natúr konzervíz, fűszerementes. Minimális fűszerpaprika érezhető az ízében és a só. Jól megfőttek az összetevők.
Ennyi ideig tárold az ételeket a hűtőben! - hasznos kisokos mindenkinek
A bab íz mellé alig jön fűszer. A kolbász nagyon puha és kevésbé fűszeres. Jól megfőtt. Ízében hiányzik a fűszerezés, érezhető némi paprika, de se paradicsom, se fűszerek.
Az összetevők jól megfőttek.
Készételek
A paprika íze érezhető, valamint a só, más nem. A kolbász teljesen puha, virslis. A fűszerezése natúr, sós. A hús jól Zach bush fogyás, konzervízű. Több paprika, több paradicsom kellett volna bele. Picit csíp, a fűszerezése natúr, sós.
Keress receptre vagy hozzávalóra
A kolbász puha, virsli állagú. Sós, nem jellegzetes fűszerezésű, nagyom apródarálású hússal és egy némi nem definiálható utóízzel. Füstölt hús illat. Fogyaszthatok készételekkel bab és hús jól megfőtt.
A hús teljesen natúr ízű, a bab sós és paprikás. Az ízében is a kömény, a parika érezhető. Talán a tejfölt nem kellett volna beletenni, azt inkább melegítés után mi tennénk bele. A babérlevél íze fogyaszthatok készételekkel. Sós, nem jellegzetes fűszerezésű, nagyom apródarálású hússal és paradicsomos utóízzel Picit csíp.
Készételek kínálatunk
Ízében is érezhető a parika, viszont valami adalék fémessé teszi az utóízt. Picit csíp. Fehér bab és kolbász a fő összetevő. Elég sós, kevésbé érezhető a fűszer, de enyhén csíp. A kolbász csíp, paprikás, de inkább virsli állagú. Megfelelő sózású, enyhe fűszerezésű. A darált marhahús apró darálású.
Fehér bab és marhahús a fő összetevő. Elég sós, kevésbé érezhető a fűszer. A hús jól megfőtt, de natúr ízű, fűszertelen. A bab jól megfőtt, sós, kevésbé fűszeres. A kolbász megfőtt, füstös ízű, csípős. Az összetevők jól megfőttek, egy egyszerű mexikói fűszerkeverék chili, bors, só hatja át az ízét, ami egyszerű, de kellemes. Fehérbab és nagy darab húsok van benne. A szósz fűszeres, borsos. A hús minimálisan füstös ízű, jól megfőtt. Fűszeres, kellemesen fogyaszthatok készételekkel. Hagymás, borsos, paprikás íz.
Jól megfőttek az alapanyagok, amelyek jó minőségűek. Az ízében éreztük a babérlevelet, paprikát, és a füstölt kolbász is. A hús és a zöldségek jól megfőttek. Az íze hagyományos chili con carnét idézi. Jól megfőttek az összetevők, amik kiváló minőségűek.
Keress receptre vagy hozzávalóra Dobozos készételeket teszteltünk! Lássuk, milyen a brassói, a bácskai és a szecsuáni Ha konyhánkat lassan régészek fogják megszállni, akkor bizony jól jön, ha tudunk magunknak keríteni néha némi készételt.
Enyhén csíp. Nagyon finom, természetes ízeket éreztünk. A csicseriborsó állagban krémes és ízben is csak emeli az étel minőségét. Az összetevők jól megvannak főve. A zöldségek jó minőségűek, finomak. A füstölt hús íze hagyományos, házias.
Egyes konzervekben a szükségtelennél több adalék van szerintünk, ezeket az alábbi táblázatban is feltűntettük.